JZU Dom zdravlja „Dr Nika Labović“ Berane usluge svojim korisnicima pruža u četiri objekta.

U glavnom objektu Doma zdravlja, u ulici Miljana Tomičića, ukupne površine od 1.438 m², smještene su ordinacije izabranih doktora za djecu, izabranih doktora za odrasle i većina centara i jedinica za podršku opremljenih po najsavremenijim standardima.

Glavni objekat

U glavnom objektu Doma zdravlja smještena je i jedinica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, kao i šest stomatoloških ambulanti i dvije zubotehničke laboratorije.

Glavni objekat1

U objektu Centra za reproduktivno zdravlje, u savremeno opremljenom prostoru ukupne površine od 250 m² smještene su ordinacije izabranih doktora za žene i Savjetovalište za reproduktivno zdravlje.

Centar za reproduktivno zdravlje

U starom kamenom objektu izgrađenom prije više od jednog vijeka, u prostoru površine od oko 170 m² smješteni su Centar za mentalno zdravlje, Higijensko-epidemiološka služba i Mikrobiološka laboratorija Centra za dijagnostiku.

Mikrobiologija

U cilju dostupnosti usluga primarne zdravstvene zaštite i stanovništvu ruralnih područja, Dom zdravlja organizuje rad u Zdravstvenoj stanici Petnjica i u 13 povremenih seoskih ambulanti: Donja Ržanica, Kaludra, Šekular, Vinicka, Gornje.Zaostro, Štitari, Polica, Lubnice, Vrbica, Bor, Savin Bor, Trpezi i Tucanje.

U Zdravstvenoj stanici Petnjica nalaze se dvije ambulante izabranih doktora za odrasle i jedna ambulanta izabranog doktora za djecu. Jednom sedmično u tom objektu usluge pružaju izabrani doktor za žene i specijalista radiolog.

ZS Petnjica

Objekat Zdravstvene stanice Petnjica raspolaže korisnim prostorom ukupne površine od 500m² opremljenim najsavremenijom opremom.