Crnogorska komercijalna banka donirala je Domu zdravlja Berane savremen laboratorijski aparat koji će se koristiti prilikom analiza u novoopremljenoj mikrobiološkoj laboratoriji koja usluge pruža građanima šest opština sjeveroistoka Crne Gore.

Donacija CKB

„Crnogorska komercijalna banka je podržala potrebu JZU Dom zdravlja „Dr Nika Labović“ Berane za nabavku laboratorijskog destilatora koji će se koristiti pri analizama u regionalnoj mikrobiološkoj laboratoriji i rado se odazvala pozivu za donaciju, kako bi se poboljšao kvalitet zdravstvene zaštite koji pruža ova ustanova. Biće nam zadovoljstvo da i u narednom periodu podržimo slične projekte“ kazao je Milorad Barjaktarović, direktor Crnogorske komercijalne banke Filijale Berane.

„Ovo nije prvi put da Crnogorska komercijalna banka, kao društveno odgovorna kompanija podrži naše projekte, na čemu smo im jako zahvalni“, kazala je dr Zuhra Hadrović, direktorka Doma zdravlja Berane, dodajući da je aparat koji je doniran laboratorijski destilator kapaciteta 8 litara, marke NUVE, vrijednosti 2.200 eura.

Donacija CKB 002

U znak zahvalnosti za vrijednu donaciju, a u ime korisnika usluga i zaposlenih u Domu zdravlja Berane, dr Hadrović je direktoru beranske filijale Crnogorske komercijalne banke, uručila zahvalnicu za doprinos u unaprijeđenju zdravstvene zaštite.

Mikrobiološka laboratorija Doma zdravlja Berane koja usluge pruža građanima opština: Berane, Rožaje, Andrijevica, Petnjica, Plav i Gusinje, nedavno je preseljena u novoizgrađeni objekat i u potpunosti je opremljena novom medicinskom opremom.